Huollot / Korjaukset

Monipuoliset huolto- ja korjauspalvelumme Mekonomen Autohuolto Hervannassa ja Turtolassa perustuvat rehdisti asiakasystävälliseen ja joustavaan kokonaispalveluun, ammattitaitoiseen henkilöstöön sekä koko henkilöstön jatkuvaan lisäkoulutukseen ja erikoisosaamisen kehittämiseen.

Mekonomen Autohuolto

Autojen huoltoa ja korjausta Hervannassa ja Turtolassa

Huoltotöiden onnistumisen varmistamiseksi käytämme vain alkuperäisiä tai niitä laadullisesti vastaavia, hinnaltaan kilpailukykyisiä varaosia. Lisäksi panostamme jatkuvasti uusimman korjaamotekniikan hyödyntämiseen, ajoneuvokohtaisiin työkaluihin sekä huolto- ja korjausohjelmiin.

Takuu tehdylle työlle

Annamme aina tehdylle työlle ja myymillemme varaosille takuun. Ellei työtilaukseen muuta kirjata, työtakuu on 6 kk tai 15 000km, riippuen kumpi ensin saavutetaan. Varaosien takuu on 1-3 vuotta varaosasta riippuen. Noudatamme toiminnassamme Autoalan kuluttajaneuvottelukunnan (AUNE) ja kuluttaja-asiamiehen yhteistyössä laatimia moottoriajoneuvojen ja niiden osien korjausehtoja. Pyrimme näin takaamaan sinulle ja autollesi mahdollisimman luotettavat, turvalliset ja taloudelliset ajokilometrit.

Monipuolisesti saman katon alta

Voit kääntyä palvelujemme puoleen lähes kaikissa henkilö-, paketti- ja matkailuautojen huolto ja ongelmatilanteissa. Myös silloin, kun renkaat on uusittava tai autosi tuulilasi on särkynyt, vai lisälämmitinlaite (Webasto/Eberi) ei toimi, tai vaikka ikävän peltivaurion sattuessa. Teemme asiakkaillemme myös paljon aikaa ja vaivaa säästäviä katsastustarkastuksia ja mikäli haluat, käytämme autosi tarkastuksen jälkeen myös katsastuksessa. Vaivatonta, eikö totta! Palvelujemme ajaksi tarjoamme käyttöösi edullisesti siistin Toyota Yaris -sijaisauton.

Öljynvaihto

Moottoriöljyn ja öljynsuodattimen vaihto

Määräaikaishuolto

Määräaikaishuolto autosi huolto-ohjelman mukaan

Vikakoodien luku ja nollaus

Palaako vikavalo? Selvitetään syy lukemalla vikakoodit.

Ilmastoinnin täyttöhuolto

Ilmastointi vaatii täytön noin parin vuoden välein, vaikka se toimisikin.

Muut korjaukset

Alustan työt, sähkötyöt ynnä muut korjaukset tuntihinnalla. Kysy tarjous!

Rengastyöt

Renkaiden tasapainotus, renkaiden vaihto ynnä muut rengastyöt